Betingelser for brukere av Barnehagestillinger.no

Prinsensgate 91
8003 Bodø
E-mail: info@pbl.no

Barnehagestillinger.no forbeholder seg retten til å ta bort krenkende eller diskriminerende innhold. Barnehagestillinger.no kan utestenge brukere av tjenesten som ikke følger disse retningslinjer eller på annet vis misbruker tjenesten.

Vi gjør vårt ytterste for at informasjonen til en hver tid skal være oppdatert og korrekt, men påtar oss ikke ansvar for at innholdet kan være mangelfullt eller uriktig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for tap som kan oppstå som følge av slike eventuelle feil.

Enkelte linker på nettsidene til Barnehagestillinger.no kan lede til nettsteder som ikke vedlikeholdes eller på annen måte kontrolleres av Barnehagestillinger.no. Vi tar ikke ansvar for innholdet eller riktigheten i den informasjonen som presenteres på disse sidene.

Personlige opplysninger

Når du oppretter og legger inn en CV i vår CV-database, så vil den bli registrert og oppbevart av den dataansvarlige og databehandleren. Formålet med registreringen er at virksomheter som er interessert i din arbeidskraft, vil kunne kontakte deg gjennom CV-databasen til barnehagestillinger.no.

Personlige opplysninger (e-mail adresse, navn, adresse, telefonnummer og foto) som kan identifisere deg er i utgangspunktet tilgjengelig for arbeidsgivere. Opplysninger som legges inn må derfor anses som offentlig tilgjengelig.

En arbeidgiver kan lese og søke i de relevante kvalifikasjonsopplysninger så de kan avgjøre om du er interessant for dem.

Barnehagestillinger.no registrerer hvilke arbeidsgivere og rekrutteringsfirmaer, som leser og kontakter hvilke CV 'er, og alle e-post som sendes gjennom systemet registreres.

Alle data du har lagt inn på barnehagestillinger.no vil være tilgjengelig i henhold til enhver tids gjeldene regler for synlighet.

Barnehagestillinger.no er ansvarlig for informasjonen som ligger i tjenesten og at brukernes opplysninger håndteres i tråd med Personopplysningsloven. Du kan når som helst melde deg ut av Barnehagestillinger.no og få slettet din personprofil og bedriftsprofil (firmaprofil).

Personfølsomme opplysninger

Du må ikke registrere eller laste opp personsensitive opplysninger, som eksempelvis vedrører religion, rase, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuell orientering eller helseopplysninger på barnehagestillinger.no

Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder oss rett til å fjerne dine opplysninger i tilfeller av misbruk eller bruk av uvedkommende og/eller kriminelle formål.

Vi kan ikke gjøres ansvarlig for tap, som du måtte lide, fordi vi endrer eller nedlegger vår service eller at vår service er utilgjengelig.

Vi kan på ingen måte gjøres erstatningsansvarlig for de informasjoner som finnes på siden - uansett om disse mot formodning skulle være ukorrekte. Vi kan derfor ikke pålegges ansvar for skader eller tap, som direkte eller indirekte er pådratt på grunnlag av de informasjoner som finnes på Jobbsafari.

Vi oppfordrer deg til at sjekke disse betingelsene jevnlig, da det kan være nødvendig å endre dem. Dette kan eksempelvis skje i forbindelse med endringer i våre servicer eller endringer i lovgivingen.