Pedagogisk leder i nyrenovert menighetsbarnehage

Fast - Heltid, Fast - Deltid

30.04.2017

01.08.2017

Sinsen kirkes barnehage ligger ved krysset der Lørenveien og Sinsenveien møtes, og er således sentralt plassert ved Sinsen og nybyggingsområdene på Løren. I umiddelbar nærhet ligger Sinsenparken og Peer Gynt-parken, og det er kort gangavstand til Torshovdalen og Torshovparken. I tillegg til idylliske parker tilbyr dette sentrumsnære området det meste annet, og det er gode offentlige kommunikasjonsmuligheter. Barnehagen eies av Sinsen menighet.

Sinsen kirkes barnehage ble renovert sommer 2016 og består av to romslige avdelinger med god takhøyde, en småbarnsavdeling med 9 barn (1-3 år) og en storbarnsavdeling med 18 barn (3-6 år). Hver avdeling har én pedagogisk leder og to assistenter. Vi søker nå etter en omsorgsfull og engasjert barnehagelærer til en 100 % eller 80 % stilling som pedagogisk leder, i utgangspunktet på storbarnsavdelingen.

Vår barnehage skal være et trygt og kjærlig sted som stimulerer til lek, læring og undring, samt formidler kristne og humanistiske verdier som nestekjærlighet, tilgivelse, likeverd og ærlighet. Vi har utvidet kristen formålsparagraf, hvilket praktiseres bl.a. ved å snakke om kristne høytider og synge kristne sanger. Sinsen kirke fungerer blant annet som et kultursenter for nærmiljøet med mange ulike aktiviteter i løpet av uken.

Vi håper du vil være med å fylle barnehagen med varme, latter og mestring!

Vi tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø
- Kompetanseheving gjennom kursdeltagelse
- Reell påvirkningsmulighet
- Gode forsikrings- og pensjonsordninger gjennom Private Barnehagers Landsforbund (PBL)
- Lønn etter avtale med utgangspunkt i PBLs tariffavtale
- Mulighet for annen tiltredelsesdato

- Utdanning: Barnehagelærer / førskolelærer
- Gode leder-, kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Evner å se andres perspektiv og vise omsorg
- Godt humør og evne til å skape begeistring
- Reflektert
- Vilje og evne til å være i utvikling
- Gode norskferdigheter
- Kan arbeide i tråd med barnehagens kristne formålsparagraf
- Erfaring fra barnehage
- Personlig egnethet vil bli vektlagt
- Gyldig politiattest må fremlegges ved ansettelse (ikke eldre enn tre måneder)
- Det kreves medlemskap i Den norske kirke eller annet trossamfunn
Sinsen kirkes barnehage Lørenveien 13
Oslo, 03, Norge

Nettside: http://sinsenkirkes.barnehage.no/

Sinsen kirkes barnehage
Oslo, 03, Norge
Nettside: http://sinsenkirkes.barnehage.no/

Pedagogisk leder i nyrenovert menighetsbarnehage

Oslo, Oslo

Pedagogisk leder

Fast - Heltid, Fast - Deltid

30.04.2017

01.08.2017

Vi håper du vil være med å fylle barnehagen med varme, latter og mestring!

Vi tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø
- Kompetanseheving gjennom kursdeltagelse
- Reell påvirkningsmulighet
- Lønn etter avtale med utgangspunkt i PBLs tariffavtale
- Mulighet for annen tiltredelsesdato

- Utdanning: Barnehagelærer / førskolelærer
- Gode leder-, kommunikasjons- og samarbeidsevner
- Evner å se andres perspektiv og vise omsorg
- Godt humør og evne til å skape begeistring
- Reflektert
- Vilje og evne til å være i utvikling