Pedagogisk leder 100%

Hammerfest, Finnmark

Pedagogisk leder

Tyven barnehage as er en 5 avdelings privat barnehage med barn i alderen O-6 år. Vi ligger i Baksalen i Hammerfest , nært turområder og friluftsmuligheter. Tyven barnehage AS har i dag rundt 20 ansatte og i tillegg til ordinær drift er vi opplæringsbarnehage for mennesker på vei mot arbeid, i samarbeid med eier Marinor as.

Barnehagen dekker flytteutgifter mot bindingstid for nytilsatte. Vi er en IA bedrift(Inkluderende arbeidsmiljø) og har tariffavtale gjennom PBL og pensjonsavtale med Storebrand.For personer som er bosatt i Finnmark gjelder nedskrivning av studielån og skattelette. Mer informasjon om barnehagen kan sees på vår hjemmeside: tyven.no

Pedagogisk leder søkes.
Vi søker deg som ønsker en spennende jobb i barnehagen hos oss.

Vi tror på: Barn leker ikke for å lære, de lærer fordi de leker.
Vi søker derfor spesielt deg som har leken som viktigst i ditt pedagoghjerte og klarer å se sammenheng mellom lek og læring.Vi ønsker at du har god faglig kompetanse  og kan være med å utvikle det faglige miljøet i barnehagen.
Det er viktig for oss at du har gode lederegenskaper og er interessert i å videreutvikle deg som leder.  Vi tilbyr et trivelig og faglig godt arbeidsmiljø hvor du får mulighet til å påvirke barnehagens innhold.Barnehagen jobber strukturert  med  fagområdene i Rammeplanen og har fokus på lek og språk i det daglige. Vi ønsker at du har gode samarbeidsevner og kan jobbe struktureret og selvstendig.

Vi ønsker deg velkommen til å søke innen 17.4.17
​Søknad sendes:Turistveien 6, 9600 Hammerfest. Epost:post@tyven.no
Oppstart:14.08.17 eller ved avtale.
​Kontaktperson: Styrer Oline Ring
Tlf:90102253

Kvalifikasjonskrav: Utdannet Barnehagelærer. Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
Tyven barnehage as Turistveien 6
Hammerfest, 20, Norge

Nettside: post@tyven.no

Tyven barnehage as
Hammerfest, 20, Norge
Nettside: post@tyven.no

Pedagogisk leder 100%

Hammerfest, Finnmark

Pedagogisk leder

Pedagogisk leder søkes.
Vi søker deg som ønsker en spennende jobb i barnehagen hos oss.

Vi tror på: Barn leker ikke for å lære, de lærer fordi de leker.

Vi ønsker deg velkommen til å søke innen 17.4.17
​Søknad sendes:Turistveien 6, 9600 Hammerfest. Epost:post@tyven.no
Oppstart:14.08.17 eller ved avtale.
​Kontaktperson: Styrer Oline Ring
Tlf:90102253