Pedagogisk leder/barnehagelærer 100% stilling

Nedre Eiker, Buskerud

06.04.2017

01.08.2017

Har du lyst til å jobbe i barnehagen som har Nedre Eikers beste beliggenhet?
Da må du søke hos oss i Årbogen barnehage! Vi ligger idyllisk til med skogen og Årbogenvannet rett utenfor døren. Hos oss har vi fri tilgang til oppvarmet fotballbane, ballbinge og gymsal. Lekeplassen vår er ikke utstyrt med nymotens klatrestativ og gummimatter, men med bark, barnåler og naturlige utfordringer.

Årbogen barnehage drives av idrettsforeningen Birkebeineren på ideelt grunnlag. Vi er en tre avdelings barnehage med plass til 56 barn. Barnehagen ligger i tilknytning til idrettsanlegget på Årbogen i Krokstadelva. Her har vi skogen og idrettsanlegget som nærmeste nabo. Mulighetene er mange i vårt nærmiljø. Barnehagen holdes stengt tre uker i juli (28, 29 og 30).

Vi har satt leken på kartet da dette er viktig for barn i barnehagealdre. Leken er det viktigste barn gjør i løpet av en dag. Leken gir barn muligheter til å erfare ulike sider av det å være et individ i et demokratisk samfunn, og de får øve seg på å bruke egen medvirknings mulighet.

Vi er på jakt etter en pedagog som er aktiv, leken og full av guts til å ta i et tak som en god leder for barn og andre voksne.

Tenker du nå at dette er noe for meg, da vil vi gjerne høre fra deg!

Stillingen som pedagogisk leder i Årbogen barnehage innebærer en fleksibilitet i forhold til alder du skal jobbe med. Du vil komme til et fagmiljø du kan være med på å forme i stor grad. Tilbud om veiledning i ledergruppen og individuelt. Det jobbes med å lage gode rammer for samarbeid mellom pedagogene på tvers, men også innen egen avdeling.

Vi søker 1 100% fast stilling som barnehagelærer fra august 2017 eller etter avtale.

Som barnehagelærer har du ansvaret for å legge til rette for et godt pedagogisk læringsmiljø sammen med det øvrige personalet. En stor del av jobben som barnehagelærer er å fremme gode læringsarenaer. Du har ansvar for veiledning av personalet og foreldre i det daglige samarbeidet.

Vi leter etter deg som:

• Er utdannet Barnehagelærer/Førskolelærer
  • Er engasjert, løsningsorientert og motivert
  • Er selvstendig med gode samarbeidsevner
  • Er interessert i egen utvikling, personlig og faglig i et godt arbeidsmiljø
  • Er ansvarsfull og omsorgsfull
  • Er positiv, strukturelt og blid.
  • Er proaktiv og har gjennomføringsevne.

Vi kan tilby:

• En god arbeidsplass i et hyggelig miljø.
  • Engasjerte medarbeidere.
  • Lønn og pensjon jmf. PBL’s avtaleverk
  • 5 planleggingsdager
  • Veiledning av nyutdannede
  • Varierte turmuligheter og utfordringer.

Hvorfor velge oss, Årbogen barnehage fremfor andre barnehager?

• Først og fremst: Menneskene og engasjementet for barnas utvikling og muligheter.
  • Et sted hvor du i stor grad får være med å legge premisser for leder teamet.
  • Frihet til å forme egen hverdag innenfor barnehagens rammer.
  • Engasjerte eiere som har et sterkt ønske om å beholde en god arbeidsplass for ansatte.
  • Årbogen barnehage får gode tilbakemeldinger fra foreldre i brukerundersøkelser.
  • Barnehagens personal er stabilt.
Stillingen er ledig fra 01.0.17. Det er mulig med tidligere tiltredelse om så er ønskelig.

Kontaktperson: Anne Lene de Lange Hansen 48 20 21 10 eller aarbogen@barnehage.no

Årbogen barnehage Ulevannsveien 60
Nedre Eiker, 06, Norge

Telefon: 48202110
Nettside: aarbogen.barnehage.no

Årbogen barnehage
Ulevannsveien 60
Nedre Eiker, 06, Norge
Telefon: 48202110
Nettside: aarbogen.barnehage.no

Pedagogisk leder/barnehagelærer 100% stilling

Nedre Eiker, Buskerud

06.04.2017

01.08.2017

Har du lyst til å jobbe i barnehagen som har Nedre Eikers beste beliggenhet?

Tenker du nå at dette er noe for meg, da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi leter etter deg som:

• Er utdannet Barnehagelærer/Førskolelærer
  • Er engasjert, løsningsorientert og motivert
  • Er selvstendig med gode samarbeidsevner
  • Er interessert i egen utvikling, personlig og faglig i et godt arbeidsmiljø
  • Er ansvarsfull og omsorgsfull
  • Er positiv, strukturelt og blid.
  • Er proaktiv og har gjennomføringsevne.

Vi kan tilby:

• En god arbeidsplass i et hyggelig miljø.
  • Engasjerte medarbeidere.
  • Lønn og pensjon jmf. PBL’s avtaleverk
  • 5 planleggingsdager
  • Veiledning av nyutdannede
  • Varierte turmuligheter og utfordringer.

Hvorfor velge oss, Årbogen barnehage fremfor andre barnehager?

• Et sted hvor du i stor grad får være med å legge premisser for leder teamet.
  • Frihet til å forme egen hverdag innenfor barnehagens rammer.
  • Barnehagens personal er stabilt.