Vi søker etter 2 barnehagelærarar frå 1.8.2017 eller snarast

Brattvåg, Møre og Romsdal

17.04.2017

01.08.2017

Norsk Luthersk Misjonssamband eig og driv barnehagen gjennom NLM-barnehagene AS.
Barnehagen blir dreven med kristent formål. Vi ynskjer at den som blir tilsett skal ha eit kristent livssyn, og arbeide lojalt mot NLM's verdigrunnlag, vedtekter og instrukser.  Den som vert tilsett, må legge fram politiattest.

Barnehagen har 5 avdelingar med ca 80 barn i alderen 1-6 år. Vi kan tilby ein flott arbeidsplass i utvikling, med ei flott personalgruppe og leiarteam.
Barnehagen er medlem i PBL, og følgjer deira tariff.

For meir informasjon ta kontakt med dagleg leiar Trine M. Hestetun på tlf: 95830144

Send søknad til: tryggheim.brattvag@nlmbhg.no

eller:
NLM-barnehagene AS
Avd Tryggheim barnehage Brattvåg
6270 BRATTVÅG

Vi søker etter deg som som har godkjent barnehagelærarutdanning, og som kan tenke deg å gjere ein forskjell for barna og dei andre rundt deg.
Du må vere engasjert, initiativrik, kreativ, like å jobbe sjølvstendig og vere leiar i ein hektisk kvardag.

Vi kan tilby ein flott barnehage i utvikling, med leiarteam og flott personalgruppe!

Visjonen vår er: "Ekte glede på sikker grunn"!

Velkommen til oss!

Den som blir tilsett må ha godkjent barnehagelærarutdanning.

Politiattest må leverast før oppstart.
NLM-barnehagene As avd Tryggheim barnehage Brattvåg Øvrehjellen 1
Brattvåg, 15, Norge

NLM-barnehagene As avd Tryggheim barnehage Brattvåg
Brattvåg, 15, Norge

Vi søker etter 2 barnehagelærarar frå 1.8.2017 eller snarast

Brattvåg, Møre og Romsdal

17.04.2017

01.08.2017

Barnehagen er medlem i PBL, og følgjer deira tariff.

Send søknad til: tryggheim.brattvag@nlmbhg.no

eller:
NLM-barnehagene AS
Avd Tryggheim barnehage Brattvåg
6270 BRATTVÅG

Visjonen vår er: "Ekte glede på sikker grunn"!

Velkommen til oss!

Den som blir tilsett må ha godkjent barnehagelærarutdanning.

Politiattest må leverast før oppstart.