Barne/ungdomsarbeider

Barnehageassistent

28.02.2018

02.04.2018

Markaplassen Barnehage SA er en privat foreldreeid andelsbarnehage. Vi holder til oppe på Vikåsen i umiddelbar nærhet til skog og mark.

Barnehagen består av en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling. Vi har nettopp fått et flott nytt uteområdet som vi ser fram til å oppdage de muligheter som ligger i det.

Personalgruppen består av 1 styrer, 8 pedagogiske - ledere, 5 barne - og ungdomsarbeidere og 4 assistenter.

Våre satsningsområder den inneværende periode er SPRÅK OG RELASJONER. Hvor vi har et spesielt fokus på "Språkløyper" og "Blikk for barnet".

Vi søker en Barne  - og ungdomsarbeider til vår storbarnsavdeling i 100 % stilling med muligheter for fast ansettelse. Stillingen er ledig fra 1.4.2018.

Den vi søker må kunne ha gode kunnskaper om barnehagens verdigrunnlag og høy bevissthet rundt det ansvar man innehar til å oppfylle de mål og krav gitt i lov og rammeplan.

Den vi søker må ha bestått norskprøve B2 og beherske norsk både munltlig og skriftlig.
  • Faglig interessert og oppdatert
  • Engasjert i barns utvikling
  • Ansvarsbevisst
  • Vektlegger omsorg, respekt og toleranse i relasjon med andre
Vi søker spesielt etter en som har spesiell interesse for fagområdet "Kunst,kultur og kreativitet". Som gjennom sitt arbeid med barn vektlegger de estetiske utrykksformene; drama, sang, musikk og dans.

Personlig egnethet vil bli vektlagt! Den som blir ansatt må levere gyldig politiattest.

Send søknad inklusiv attester på e-post til: vera@markaplassen-barnehage.no
Markaplassen Barnehage SA Markaplassen 192