2 pedagogiske ledere søkes til barnehagen vår på Høybråten

Oslo, Oslo

Pedagogisk leder

01.03.2018

Vi er en del av Christiania Barnehave kjeden i Oslo. Vi er 3 store og en liten barnehage i denne kjeden. Vi er medlemmer av Private Barnehagers Landsforbund (PBL) og er en IA bedrift (avtale med NAV om inkluderende arbeidsliv).

Våre grunnverdier er Kjærlighet, tillitt og humor.

Barnehagen vår på Høybråten har 3 avdelinger, Sirius er småbarns avdelingen og Fantasia og Måneskyggen er storbarnsavdelingene våre. Vi holder til i hyggelige lokaler på Høybråten og har et nytt fint uteområde.  Vi har 5 pedagogiske ledere totalt på huset.
Vi er en barnehage som vekltegger de estetiske og kreative fagene som uttrykksform og lar oss innspirere av Reggio Emilia filosofien. Vårt mål er å styrke hvert enkelt barns selvbilde og identitet ved å gi de positive opplevelser og mulighet til å hente ut sitt potensiale i et sosialt fellesskap.
Vi er en lærende organisasjon med stort mangfold og arbeider målrettet med kvalitetsheving til det beste for våre brukere.
Vi har også egen kjøkken assistent 4 dager i uken, som lager god mat fra bunnen av til både små og store i barnehagen.

Vi søker nå etter 2 pedagogiske ledere til vår lærende organisasjon.

Arbeidsoppgavene består blandt annet i:
- Utvikling og gjenomføring av arbeidet på avdelingen.
- Faglig utvikling og daglig organisering av barnehagen, som en del av barnehagens lederteam.
- Ansvar for ledelse og veiledning av personalet på avdelingen.
- Foreldresamarbeid

Det er tre ufravikelige krav knyttet til stillingene:
1. Du må være utdannet barnehagelærer eller førskolelærer fra Norge, eventuelt må du ha UDIR godkjenning som pedagogisk leder om du har tilsvarende utdanning fra andre land eller andre kombinasjons utdanninger fra Norge.
2. Du må ha gode norsk kunnskaper, både skriftlig og munntlig.
3. Du må forevise tilfredstillende politiattest før en eventuell tiltredelse i stillingen.

Aktuelle søkere som fyller overnevnte krav vil bli tatt inn til intervju forrtløpende.

Vi søker etter deg som er:
- kreativ
- omsorgsfull
- empatisk
- en god relasjonsbygger
- reflektert
- faglig oppdatert
- strukturert

Det er et ønske med kompetanse innen veiledning, de estetiskefagene og/eller ledelse, samt erfaring fra lignende stillinger,  men dette er ingen krav.

Vi har to menn fra før og ønsker oss gjerne flere, så vi oppfordrer menn til å søke.

Send oss din søknad og CV på mail til: hoybraten@barnehaver.no
eller ring daglig leder, Anne Bergum på telefon: 24 04 90 20 eller 41 14 54 71 om du lurer på noe.

Christiania Barnehave Høybråten AS Høybråtenveien 12
Oslo, 03, Norge

Christiania Barnehave Høybråten AS
Oslo, 03, Norge

2 pedagogiske ledere søkes til barnehagen vår på Høybråten

Oslo, Oslo

Pedagogisk leder

01.03.2018

Våre grunnverdier er Kjærlighet, tillitt og humor.

Vi søker nå etter 2 pedagogiske ledere til vår lærende organisasjon.

Arbeidsoppgavene består blandt annet i:
- Utvikling og gjenomføring av arbeidet på avdelingen.
- Ansvar for ledelse og veiledning av personalet på avdelingen.
- Foreldresamarbeid

Det er tre ufravikelige krav knyttet til stillingene:
2. Du må ha gode norsk kunnskaper, både skriftlig og munntlig.

Vi søker etter deg som er:
- kreativ
- omsorgsfull