Barnehagelærer/pedagogisk leder søkes til Damplassen barnehage

Oslo, Oslo

31.12.2017

03.01.2018

Damplassen barnehage er en liten privat, foreldreeid barnehage i idylliske Ullevål haveby i bydel Nordre Aker. Barnehagen er medlem i PBL (Private Barnehagers Landsforbund) Barnehagen har plass for 38 barn i alderen 2,5 til 6 år fordelt på to avdelinger. Avdelingene jobber tett sammen. Det er to pedagogiske ledere og en assistent på hver avdeling i tillegg til styrer i 80% stilling.
Vi har åpent fra 07.45-16.30. Stengt mellom jul og nyttår og uken før påskehelgen samt 3 uker i juli måned.
Barnehagen grenser til et stort grøntområde hvor vi sykler, spiller fotball, leker og aker.
Vi arrangerer vår egen skiskole på Ringkollen og deltar på svømmeskole og Friluftskole. Vi har offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet som vi bruker aktivt for å komme oss på tur i skog og mark og for å benytte byens kulturtilbud.
Vi holder til i lyse lokaler i et to etasjers hus med flere rom for forskjellig type lek. Barnehagen følger den pedagogiske metoden High Scope, som gjenspeiles i alle aktiviteter. Vi ønsker at barna skal være aktive i sin egen læringsprosess, noe som krever tilstedeværende voksne med interesse for hvert enkelt barn. Metoden stiller krav til det fysiske miljø og voksenrollen . Vi har et godt samarbeid med foreldregruppen og scorer høyt på brukerundersøkelser

Vi søker en pedagogisk leder i 100% stilling. Vi har to pedagoger på hver avdeling. Det er delt lederskap og delt ansvar for pedagogisk planlegging og gjennomføring.

Ditt ansvarsområde vil være:
- delt ansvar for pedagogisk planlegging og gjennomføring. Barnehagen følger den pedagogiske metoden High Scope. Veiledning vil bli gitt.
-daglig oppfølgning og samarbeid med foreldregruppen
-delt ansvar for veiledning av assistent og gjennomføring av foreldresamtaler

Vi følger Nordre Aker bydel sin lønnsramme 2407, lønnstrinn 30-43

Det blir stilt krav om godkjent politiattest ved ansettelse, ikke eldre enn tre måneder.

Velkommen med din søknad!

Vi søker deg som:
-er utdannet barnehagelærer
-er selvstendig men liker å jobbe i team
-er fleksibel, initiativrik og løsningsorientert
-er strukturert og tålmodig
-er en tydelig leder som kan lede med både hode og hjerte
-er opptatt av faglig utvikling
-er opptatt av barns utvikling og læring
-er glad i å dra på tur og være ute i all slags vær
damplassen barnehage Nils lauritssøns vei 2
Oslo, 05, Norge

damplassen barnehage
Nils lauritssøns vei 2
Oslo, 05, Norge

Barnehagelærer/pedagogisk leder søkes til Damplassen barnehage

Nils Lauritssøns vei 0854 Oslo

Oslo, Oslo

31.12.2017

03.01.2018

Ditt ansvarsområde vil være:
-daglig oppfølgning og samarbeid med foreldregruppen
-delt ansvar for veiledning av assistent og gjennomføring av foreldresamtaler

Vi følger Nordre Aker bydel sin lønnsramme 2407, lønnstrinn 30-43

Velkommen med din søknad!

Vi søker deg som:
-er utdannet barnehagelærer