Barnehagelærer 50%

General Ruges vei 51,

Fast - Deltid

02.01.2018

Bøler menighets barnehage har 30 barn fordelt på to avdelinger.  På vår småbarnsavdeling er det 12 barn og fire voksne.
Vi er en menighetsbarnehage, men legger vekt på å være en barnehage for alle barn uansett foresattes livssyn.
Barnehagen har fokus på  eventyr, myter, sang og musikk.
Turer og uteliv er også viktig hos oss.
Barnehagens motto er "DU og JEG er VI". Hvert barn er enestående og unikt, men skal lære seg å samhandle med og ta hensyn til andre.
Her møter du hyggelige og erfarne kolleger, en flott barne- og foreldregruppe, fine, romslige og nye lokaler. Vi har vår egen lille skog og ligger også rett i nærheten av Østensjøvannet og Østmarka.
Barnehagen har stengt fire uker om sommeren og i hverdagene mellom jul og nyttår, samt påskens hverdager.
Lønn etter KAs regulativ
Medlemskap i KLP.

Stillingen er per idag på vår småbarnsavdeling. Der deler du ansvar for 12 barn med en annen barnehagelærer, 50%,  og en barnehagelærer/ pedagogisk leder, 100%, samt flinke og erfarne assistenter/fagarbeidere.
Stillingen innebærer ikke personalansvar.

Du må være utdannet barnehagelærer og ønske å gi barna "god niste" med på livets vei.  Du må være fleksibel, raus og ha humor.
Du må kunne være lojal mot barnehagens utvidede kristne formålsparagraf
Du kan gjerne være nyutdannet eller ha vært ute av yrket en tid. Veiledning gis.
Personlig egnethet vektlegges.
Kontaktperson: Styrer Vibeke Mohr 41026497

Bøler menighets barnehage General Ruger vei 51
Oslo, Norge

Bøler menighets barnehage
General Ruger vei 51
Oslo, Norge

Barnehagelærer 50%

General Ruges vei 51,

Fast - Deltid

02.01.2018

Barnehagen har fokus på  eventyr, myter, sang og musikk.
Turer og uteliv er også viktig hos oss.
Lønn etter KAs regulativ
Medlemskap i KLP.

Stillingen innebærer ikke personalansvar.

Du må kunne være lojal mot barnehagens utvidede kristne formålsparagraf
Personlig egnethet vektlegges.