Barnehagelærer 2

Bekkelaget, Oslo

15.09.2017

01.10.2017

Bekkelaget kirkes barnehage er en liten og veldrevet barnehage nær Ekebergsletta og friområdene på Brannfjell i Oslo. Barnehagen har 37 barn i småbarnsavdeling og storbarnsavdeling. Stabilt personale med mye erfaring.Samarbeid med andre kirkebarnehager i bydelen.
Åpningstid : 07.30 - 16.45. Jule-og påskefri som skolen.

Vi trenger 1-2  barnehagelærer 2/ped.leder fra 1.oktober ( ev.litt  senere ) og framover, fast stilling/vikariat.  Ansettelsesdato etter avtale. Tjenestepensjon gjennom KLP, lønn etter KA/ Oslo kommune.
For spørsmål om stillingene, ta kontakt med styrer : Heidi Skram, tlf. 22 28 29 61

Stillingen som barnehagelærer 2 innebærer at du sammen med ped.leder ,som har lederansvar, har ansvar for det pedagogiske arbeidet med barna på avdelingen. Du skal være med å skape et trygt og omsorgsfult miljø for barna, og legge til rette for at alle barna skal få en god hverdag og bli sett.
Du skal bidra til et godt samarbeid med foreldre og medarbeidere på arbeidsplassen.

Søkere må ha godkjent barnehagelærerutdanning
Bekkelaget menighets barnehage Sandstuveien 18
Bekkelaget, 03, Norge

Nettside: bekkelagetmenighets.barnehage.no

Bekkelaget menighets barnehage
Bekkelaget, 03, Norge
Nettside: bekkelagetmenighets.barnehage.no

Barnehagelærer 2

Bekkelaget, Oslo

15.09.2017

01.10.2017

Åpningstid : 07.30 - 16.45. Jule-og påskefri som skolen.

Søkere må ha godkjent barnehagelærerutdanning