Ledig stilling som pedagogisk leder

Pedagogisk leder

Fast - Deltid

01.09.2017

Sentrumbarnehage er en privat foreldreeid enavdelingsbarnehage med barn fra 1-6 år. Barnehagen er medlem i Private barnehagers landsforbund.
Personalet i dag består av en pedagogisk leder, 2 fagarbeidere, en assistent og en renholder.
Vi er en positiv gjeng som ser muligheter og liker utfordringer.
Barnehagen ligger i ett fint naturområde med fjæra og naturen rett utenfor vinduet, vi deler det inngjerde uteområdet med den kommunalebarnehagen.

Vi søker en pedagogisk leder i styrers administrasjonstid.
Stillingen er på 35%, torsdag og fredag er i dag fast administrasjonstid for styrer.

Ny forskrift av 1. august 2017 der barn regnes for å være over tre år fra og med august det året de fyller tre år gjør til at vi søker etter en pedagogiskleder i 100% stilling fra 1. januar 2018 til 1.7 2018.

Søker må ha godkjent førskolelærer utdanning, være positiv, se hvert enkelt barn og  helheten i jobben.
Godkjent politiattest må framlegges før tiltredelse i stillingen.
Sentrumbarnehage SA Peder Holts gt 4
Vardø, 20, Norge

Sentrumbarnehage SA
Vardø, 20, Norge

Ledig stilling som pedagogisk leder

Vardø, Finnmark

Pedagogisk leder

Fast - Deltid

01.09.2017

Vi er en positiv gjeng som ser muligheter og liker utfordringer.

Vi søker en pedagogisk leder i styrers administrasjonstid.

Godkjent politiattest må framlegges før tiltredelse i stillingen.