Barnehagelærer/pedagogisk leder

Bryne, Rogaland

01.09.2017

01.11.2017

Skulegata barnehage AS  er en liten,  privat barnehage i et eldre bolighus nær sentrum av Bryne. Vi ligger i et rolig boligområde, nær skoler, andre barnehager og jernbane. Vi har nettopp hatt 10-årsjubileum.
Vi har 22 barn fordelt på 2 grupper. En avdeling med 6 barn under 3 år og en avdeling med 16 barn over 3 år. Ca halve gruppa har foreldre med annet morsmål.
Vi vil være 4 pedagoger og 2 barne-og ungdomsarbeidere i ca 5,2 årsverk.
Du finner mer på www.skulegatabarnehage.no

Du må ha godkjent norsk barnehagelærerutdanning. Det er ønskelig med 100% stilling.
Vi er i nettverksgrupper med både kommunale og private barnehager, faste møter med PPT og Ressursteam. Vi samarbeider med 2 andre barnehager om førskoleopplegg og uteaktiviteter vinter, påske og 16. mai.
Ledig fra 01.11, evt 01.10.2017 om du kan begynne før.
For  eventuelle spørsmål kan du ringe Trine, mob. 917 13 953

Vi er med i kommunen sitt prosjekt som om Fysisk aktivitet, Kosthold og Helse, der vi har valgt Fysisk aktivitet.  Du må være frisk og rask og like å være ute; vi er ute i all slags vær.
Du er samarbeidsvillig, iderik og ser muligheter framfor begrensninger.
Skulegata Barnehage A/S Skulegata 25 C
Bryne, 11, Norge

Nettside: www.skulegatabarnehage.no

Skulegata Barnehage A/S
Skulegata 25 C
Bryne, 11, Norge
Nettside: www.skulegatabarnehage.no

Barnehagelærer/pedagogisk leder

Skulegata 25 C, Bryne

Bryne, Rogaland

01.09.2017

01.11.2017

Vi vil være 4 pedagoger og 2 barne-og ungdomsarbeidere i ca 5,2 årsverk.
Du finner mer på www.skulegatabarnehage.no

Ledig fra 01.11, evt 01.10.2017 om du kan begynne før.
For  eventuelle spørsmål kan du ringe Trine, mob. 917 13 953

Du er samarbeidsvillig, iderik og ser muligheter framfor begrensninger.