Ålesund, Møre og Romsdal

15.08.2017

Åse barnehage er en privateid barnehage med fem avdelinger og ligger i naturskjønne omgivelser på Åse. Barnehagen har vært drevet siden 1987 og fikk nye eiere i 2003. Barnehagen er organisert i PBL. Vi har to småbarnsavdelinger 1-2 år, to 2-4 års avdeling, og en egen førskoleavdeling med 5-6 åringer. Vi vektlegger språkutvikling, sosial kompetanse, barns medvirkning, uteliv og kompetanseheving. På lekeplassen vår har vi eget småbarnsområde. Vi har også egen skog, grillhytte og lekeapperater som er tilpasset ulilke aldersgrupper. Vi har egen barnehagebuss som gjør tilgangen til all den flotte naturen vår enklere.

Fast 100 % stilling Barnehagelærer

Vi kan tilby:
  • en barnehage med spennende muligheter og et fantastisk uteområde
  • egen barnehagebuss
  • en barnehage i utvikling
  • en dyktig stab og kjekke arbeidskollegaer
  • tariffbasert lønn

Vi ønsker oss førskolelærer som:
  • vil være med på å utvikle barnehagen videre
  • kan bidra med sine egenskaper faglig og sosialt
  • vil arbeide i team, men samtidig være en tydelig og selvstendig pedagog
  • er sitt ansvar bevisst
  • har godkjent utdanning som førskolelærer eller barnehagelærer

Vil du vite litt mer om stillingen og om oss, ring Styrer Siri H.Kjerstad på mobil: 99 244 288 eller Eier Gert Torvik på 91 161 960 .

Søknadsfrist: 15.08.2017

Skriftlig søknad med CV sendes til Åse barnehage v / Barnehageleder Siri Kjerstad, Øvre Geilegrend 12, 6017 ÅLESUND eller på e-post: leder.ase@asebarne.no

Attester tas med til ev. intervju. Alle søkere må fremlegge nylig utstedt politi-attest ved evt. tiltredelse.

Åse Barnehage AS Øvre Geilegrend 12
Ålesund, 15, Norge

Nettside: http://ase.barnehage.no

Åse Barnehage AS