Husmo barnehage
Årnes, 02, Norge

Nettside: www.husmobarnehage.no

Firma beskrivelse:

Husmo barnehage er en privat foreldreeid barnehage som ligger flott til på Årnes, i gangavstand til fasilitetene landbruk, skog og Årnes sentrum. Vi er en liten barnehage som består av tre avdelinger med ca. 50 barn i alderen 0-6 år.
Husmo barnehage er godt bemannet med en blanding av erfarne assistenter og 6 høgskoleutdannede pedagoger, som setter sitt preg på den faglige kompetansen.
Ellers er vi opptatt av hva bygda kan berike oss med, som munner ut i prosjekter som vi kaller "gøy på landet"-uker, der vi bl.a. parterer gris og lager julemiddag fra bunn, klekker kyllinger, gårdsbesøk og grønnsaksplukking m.m.

Stillinger filtrert etter Husmo barnehage
Sorter etter
Antall stillinger per side

Det er ingen oppføringer med kriteriene du har angitt