Noahs Ark miljøbarnehage as

Nettside: www.noahs-ark.barnehage.no

Firma beskrivelse:

Litt om barnehagen:
Noahs Ark miljøbarnehage ligger i Lier kommune i Buskerud. Det er en barnehage med 97 barn som er delt inn i aldersgrupper: 1-2år, 3-4 år og 5 år. Vi er en mellomting mellom base- og avdelingsbarnehage. Barna er delt i fem grupper med fire årsverk på hver base. Vi har noen rom til felles benyttelse.
Eier av barnehagen er Norkirken Drammen. Barnehagen  har kristent verdigrunnlag og er miljøfyrtårnbedrift som skal resertifiseres høsten 2018.
Vi jobber for å bli en "Være sammen barnehage".

Stillinger filtrert etter Noahs Ark miljøbarnehage as
Sorter etter
Antall stillinger per side
Sted:Lier, 06