Fetsund barnehage
Fetsund, 02, Norge

Nettside: www.valerenga.no

Firma beskrivelse:

Fetsund barnehage er en privat, foreldreeid barnehage, som åpnet i 1999. Vi er en Reggio Emilia-inspirert barnehage med fokus på sosial kompetanse, språk og det fysiske miljøet. Barnehagen vår skal være en lærende arena, hvor holdningskapende arbeid står sentralt.
Reggio Emilia er en by nord i Italia, og Reggio Emilia har også blitt et begrep som står for den pedagogiske filosofien som har blitt utviklet de siste 50 årene i de kommunale barnehagene i denne byen. Filosofien har vakt stor interesse og engasjement i mange deler av verden og har i dag en sterk forankring i Skandinavia.
Barnehagen jobber prosjektbasert, hvor vi fordyper oss i ulike prosjekt over tid. I dette arbeidet er det prosessen som er viktig, ikke produktet.

Barnehagen har 4 avdelinger, to avdelinger med barn fra 1-2 år, og 2 avdelinger med barn fra 3-5 år. Bemanningen er 4 ansatte pr.avdeling. I tillegg har vi en fagkoordinator og en dagllig leder i 100 % stilling.

Stillinger filtrert etter Fetsund barnehage
Sorter etter
Antall stillinger per side
Sted:Fetsund, 02