Barnehagestillinger.no er en stillingsportal for norske barnehager.

Her kan arbeidsgiver (barnehagene) enkelt legge ut stillingsannonser.

Arbeidssøkende kan gratis registrere CVen sin, slik at de blir mer synlig for potensielle arbeidsgivere.

Barnehagestillinger.no drives av barnehage.no, fagnettstedet for alle som jobber i eller med barnehage. Barnehage.no eies av PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

Stillingsportalen er åpen både for kommunale og private barnehager.

Ved å annonsere på barnehagestillinger.no blir stillingsannonsen synlig på følgende kanaler:
• www.barnehagestillinger.no
• www.barnehage.no (banner på forsiden og på artikkelsidene)
• www.nav.no (automatisk publisering til NAVs stillingstorg)

Barnehagestillinger.no er en tjeneste som drives av nettstedet Barnehage.no (PBL), som er nettstedet for alle med tilknytning til norsk barnehagesektor.